afoona.com

מה הולך עם תפוזים, תמצית וניל, ריבת משמשים, סוכר, חמאה?

נמצאו 3 מתכונים עם תפוזים, תמצית וניל, ריבת משמשים, סוכר, חמאה באתר אפונה! מתכונים.

כללי

מה הולך עם תפוזים, תמצית וניל, ריבת משמשים, סוכר, חמאה בקטגוריית 'כללי'? ריבה: 100% מהמתכונים (כ3 מתכונים) כוללים ריבת משמשים, 33% מהמתכונים (כ1 מתכונים) כוללים ריבה וכן 33% מהמתכונים (כ1 מתכונים) כוללים ריבת חלב.
המוצר השני בשכיחותו בקטגוריית 'כללי' הוא כמובן סוכר: 100% מהמתכונים (כ3 מתכונים) כוללים סוכר וכן 33% מהמתכונים (כ1 מתכונים) כוללים סוכר חום.
שאר המוצרים בקטגוריית 'כללי' לפי סדר שכיחותם הם אגוזים (אגוזים, אגוזי לוז), שוקולד(שוקולד מריר), כמובן תמצית וניל(וניל), קרם, פולי קקאו, מרשמלו, חלבה, קרם פטיסייר, קורנפלור, קונפיטורה, אבקת סוכר, מרגרינה, קמח, ביצים(חלמון), בצק, סירופ(סירופ מייפל).

מוצרי חלב

מה הולך עם תפוזים, תמצית וניל, ריבת משמשים, סוכר, חמאה בקטגוריית 'מוצרי חלב'? כמובן חמאה: 100% מהמתכונים (כ3 מתכונים) כוללים חמאה.
המוצר השני בשכיחותו בקטגוריית 'מוצרי חלב' הוא חלב: 67% מהמתכונים (כ2 מתכונים) כוללים חלב.
שאר המוצרים בקטגוריית 'מוצרי חלב' לפי סדר שכיחותם הם שמנת(שמנת מתוקה), גבינה מלוחה חצי קשה(גבינת ריקוטה).

פירות וירקות

מה הולך עם תפוזים, תמצית וניל, ריבת משמשים, סוכר, חמאה בקטגוריית 'פירות וירקות'? כמובן תפוזים: 100% מהמתכונים (כ3 מתכונים) כוללים תפוזים.
המוצר השני בשכיחותו בקטגוריית 'פירות וירקות' הוא תפוחי עץ: 33% מהמתכונים (כ1 מתכונים) כוללים תפוחי עץ.
שאר המוצרים בקטגוריית 'פירות וירקות' לפי סדר שכיחותם הם אפרסק.

משקאות

מה הולך עם תפוזים, תמצית וניל, ריבת משמשים, סוכר, חמאה בקטגוריית 'משקאות'? משקה אלכוהולי: 33% מהמתכונים (כ1 מתכונים) כוללים ברנדי.
המוצר השני בשכיחותו בקטגוריית 'משקאות' הוא ליקר: 33% מהמתכונים (כ1 מתכונים) כוללים ליקרים.

תבלינים

מה הולך עם תפוזים, תמצית וניל, ריבת משמשים, סוכר, חמאה בקטגוריית 'תבלינים'? כמובן תמצית וניל: 67% מהמתכונים (כ2 מתכונים) כוללים תמצית וניל.
המוצר השני בשכיחותו בקטגוריית 'תבלינים' הוא קינמון: 33% מהמתכונים (כ1 מתכונים) כוללים קינמון.
שאר המוצרים בקטגוריית 'תבלינים' לפי סדר שכיחותם הם מלח.

*הנתונים לעיל הינם סטטיסטיים ומבוססים על המתכונים הנצפים ביותר


המומלצים:


אנחנו אוהבים אתכם!
אתם אוהבים אותנו?
לחצו על "אהבתי" למטה...